ganesha produccions

ganesha
produccions

nota legal

1. Informació general

En compliment d’allò disposat en l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s’indiquen a continuació les dades del titular d’aquest web:

Irene Alcolea Romero, 43546903Z
Nom comercial: ganesha produccions
Fernández Duró, 24 entresòl – 08014 Barcelona
info[at]ganeshaproduccions.com

2. Condicions generals d’ús

Les presents disposicions (d’ara en endavant, “Condicions d’ús”) regulen l’ús dels continguts del present web que ganesha produccions (Irene Alcolea Romero), com titular del mateix, posa a disposició dels usuaris d’Internet.

L’accés a aquest web és lliure i gratuït.

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del web i dels seus continguts conforme a la Legislació vigent i les presents Condicions d’ús.

Aquest respondrà, front a ganesha produccions (Irene Alcolea Romero) o front a tercers, de qualsevol dany i/o perjudici que poguessin causar-se com a conseqüència del incompliment d’aquesta obligació.

3. Propietat intel·lectual

Tots els continguts del web són propietat intel·lectual de ganesha produccions (Irene Alcolea Romero) o de tercers, sense que es puguin entendre cedits a l’usuari ningun dels drets d’explotació reconeguts per la normativa vigent en material de propietat intel·lectual sobre els mateixos, excepte aquells que resultin estrictament necessaris per a l’ús del web.

4. Protecció de dades personals / Política de privadesa

Les dades personals obtingudes mitjançant emails procedents de l'enllaç del web seran incorporats en un fitxer, del qual es responsable ganesha produccions (Irene Alcolea Romero), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb ganesha produccions que pogués ser del seu interès.

ganesha produccions (Irene Alcolea Romero) es compromet a usar les dades, recollides mitjançant els emails rebuts, únicament per a la finalitat anteriorment mencionada.

L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.

L’enviament d'emails procedents de l'enllaç del web implica l’acceptació de les clàusules exposades.

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes establerts en la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho al mail info[at]ganeshaproduccions.com o a través del correu postal a l’adreça Fernandez Duró, 24 entresòl. 08014 Barcelona.

5. Legislació

Les presents Condicions d’ús es regiran i interpretaran en tots i cada un dels seus extrems per les Lleis d’Espanya.